Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.kamena-travel.ro Accesand sau utilizand website-ul www.kamena-travel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut de Stemiroga SRL si administrat de Travsoft Solutions SRL

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.kamena-travel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dumneavoastra este corecta, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea Stemiroga SRL / Kamena Travel. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Confirmarea rezervarii se va trimite prin e-mail de catre unul dintre agentii Stemiroga SRL in maxim 72 de ore de la efectuarea rezervarii. In cazul in care confirmarea rezervarii este primita cu intarziere le de la furnizori, se va discuta fiecare caz in parte.

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Stemiroga SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Stemiroga SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Stemiroga SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Stemiroga SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Stemiroga SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Stemiroga SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Stemiroga SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Stemiroga SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Stemiroga SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

Banca Transilvania - RON – RO89BTRLRONCRT0491013801
Banca Transilvania - EUR – RO39BTRLEURCRT0491013801

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22XXX

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR

• in sediul situate in Bd Traian Bl A5, parter, Piatra Neamt
• in orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente de pe facture. NU exista alte conturi dedicate!

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online”  veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata comunicata mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele kamena-travel.

In conditiile in care exista probleme tehnice, compania Stemiroga SRL va poate emite link valoric pentru plata cu cardul.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, Stemiroga SRL nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in Lei si Euro la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru facturile emise in Euro si achitate in Lei, cursul de schimb pentru determinarea valorii serviciilor in Lei este cursul official BNR+2% (afisat pe factura emisa de Stemiroga SRL).

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela telefonic la 0333.40.40.90 intre orele 09:00-18:00 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail office@kamena-travel.ro

Plata card in Agentii:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-ul care se gaseste la punctul de lucru al Stemiroga SRL. POS-ul instalat este al Bancii Transilvania

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta. Acestea pot fi folosite doar pentru calatorii/sejururi effectuate pe teritoriul Romaniei.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.kamena-travel.ro este un site cu continut informativ. Stemiroga SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

Stemiroga SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Stemiroga SRL.

 

Solicita oferta