Metode de plata

Plata online cu cardul prin link de plata

Descrierea metodei de plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pe extrasul de cont al titularului de card, tranzactia va aparea cu numele Kamena-Travel.

Numerar sau cu cardul la sediul agentiei

Plata in numerar se poate face in RON sau EUR la sediul agentiei Plata cu cardul la POS-ul de la sediul agentiei, cardurile acceptate fiind: Visa, Mastercard, sau Maestro. Pentru serviciile turistice externe plata se va efectua fie in EUR, fie in RON. In cazul in care plata se va efectua in RON se va calcula la cursul BNR din ziua platii +2% comisionul de risc valutar.

Transfer bancar sau depunere numerar la banca

O data emisa factura proforma aferenta rezervarii dumneavoastra puteti achita prin transfer bancar sau prin depunere in conturile specificate, in maxim 24 de ore de la confirmarea rezervarii, altfel rezervarea se va anulat automat.

SC Stemiroga SRL

Cod Fiscal: RO 40729476

Conturi bancare:


Tichete/vouchere de vacanta

Cu vouchere de vacanta se pot achita doar vacante pe destinatia Romania: Litoralul Romanesc, Munte, Balneo, Delta. Acceptam vouchere de vacanta atat pe suport electronic (card) cat si in format tiparit.


Unitatatile emitente cu care avem contract sunt:

Edenred (Ticket Vacanta)

Sodexo (Sodexo Turist Pass)

Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances)